Pengikut

23 Disember 2009

Dipersimpangan d'LEMA???


Assalammualaikum...

Saja nk share dan luah dalam blog ... MOOD aku hujung tahun ni.... Kadangkan Aku cemburu ngan kekawan yang dapat menikmati segala2nya tapi sebarang masalah.. Mereka mampu membina mahligai perkahwinan, mampu memilik kenderaan mewah @ nasional.

Mampu pergi ke sana sini, mampu suping tp aku???? Namun aku xpernah menyesalkan dilahirkan dalam keluarga yang susah. Mungkin tu suratan pada aku... dan adakah aku mampu menangkis dugaan tu dengan seribu kekuatan.

Aku ingin bercinta .. tp xmampu bercinta.. aku takut bahgia yg aku carik tp duka nestapa yang mendatang. Aku menerima cinta dari seseorang namun hati ini belum bersedia bergelar pasangan kekasih.

Aku xpernah mgatakan IYA or TIDAK.. Aku cuma pernah mengatakan mari kita bercinta tapi jangan mengharapkan cinta dari KU. Ada dikalangan kawan mengatakan aku TAKUT menghadapi dugaan.... entah la.. aku xtaw nape cukup sukar terbit cinta yang benar2 kuat dalam diriku.

Ada wanita yang cuba bertandang.. jiwa ini belum mampu menerima.. ade cinta yang aku berkenaan tapi dier bukan miliku.. Huh cukup sukar cinta bertandang..

Entah la.. aku xtaw nak bkata apa2... agar cinta yang aku cari akan kekal abadi..

p/s : pada kekawan yang ingin mengkenenkan diriku ngan sesiapa... SILAKAN.. tp jangan terlampau mengharap... kerna diri ini belum puas berjaya pada FAMILI..


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...